Make your own free website on Tripod.com

.:VAD HAR HÄNT SEN SIST?:.
(OBS! Det som skrivs här har inte visats i Sverige.)

I Sverige visades bara säsong 1 och 2 av Sjunde Himlen men i USA där serien har blivit väldigt populär börjar snart den åttonde säsongen. Det har hänt mycket sen dess. I det sista avsnittet av säsong 2(det sista avsnittet som visades här i Sverige) fick vi reda på att Annie(mamman) väntade ännu ett barn. Barnet,eller igentligen barnen föddes någon gång i tredje säsongen Det kom alltså två nya medlemar till familjen Camden, tvillingarna Samuel och David.Robbie Palmer (spelad av Adam LaVorgna) flyttade in hos familjen i den femte säsongen.Han var Marys före detta pojkvän pojkvän och dök upp för första gågen i fjärde säsongen då var han inte särskilt snäll,ljög om det mesta m.m. Familjen förlät honom iallfall och han blev en bättre människa. Robbie stannade i familjen tills i mitten av sjunde säsongen då Adam LaVorgna som spelar honom lämmnade serien.


Mary blev "problembarnet" i familjen. I den fjärde säsongen förstörde hon och hennes kompisar i basketlaget idrottshallen på skolan, blev arresterad av polisen och valde sedan att inte gå på collage. Hon fick flytta till Erics föräldrar i Buffalo i den femte säsongen ett tag med flyttade sedan hem igen. I den sjunde säsongen bodde hon inte hemma längre.Lucy har förädrats en hel del sedans säsong två. Hon började på ett projekt där man bygger hus åt hemmlösa i den fjärde säsongen. Sedan dess har honom varit med i skoldomstolen och liknande saker. Men fortsatte vara lika killtokig som förut. I den sjunde säsongen hittar Lucy iallfall den rätta; Kevin Kinkirk (spelad av George Stults) och i det 150:onde avsnittet av Sjunde Himlen gifte de sig.

I de två första säsongerna av Sjunde Himlen var Simon intresserad av serietidningar, sin hund och liknade saker. I den tredje säsongen blir han tillsammans med Deena Stuart (spelad av Nicole Cherié)han är tillsammans med henne tills islutet av fjärde säsongen då hon flyttar iväg. Sedan fick Simon körkort och islutet av den sjunde säsongen var han tilsammans med en tjej vid namn Cecilia.


Ruthie har växt upp och blivit en tonång nu och är ju inte heller yngst längre. Ruthie och Simon umgås inte lika mycket som ed gjorde när de var mindre utan nu är de nästan alltid var för sig. Ruhtie började i privatskola i den femte säsongen för att hon hade så bra betyg men bytte sedan tillbaka till den vanliga skolan igen. Hon har nu till och med en pojkvän som heter Peter (spelas av Scotty Leavenworth)

Matt bor inte lägre med famijen utan har flyttat till New York med sin fru Sara. Dom gifte sig i slutet av den sjätte säsongen och man får inte se så mycket av dom.(Barry Watson har ju lämmnat serien).I tredje säsongen flyttade Matt ur huset men kom tillbaka. Likadant gjorde han i fjärde säsongen.Men den här gågen bodde han med John Hamilton i en lägenhet till slutet av femte säsongen.